SHBA angazhohet për armëpushim në Gaza me bisedime në Lindjen e Mesme dhe rezolutë në Këshillin e Sigurimit

10 Qershor, 17:20

Hamasi nuk e ka pranuar apo refuzuar planin, të cilin presidenti amerikan Joe Biden e shpalosi me hollësi më shumë se një javë më parë.