SHBA/ Biden dhe Trump fitojnë lehtësisht primaret në Michigan!

28 Shkurt, 16:25

Në Michgan beteja për zgjedhjet presidenciale të nëntorit pritet të bëhet mes Xho Bajden dhe Donald Tramp, pasi ata kanë mundur t’i fitojnë lehtësisht primaret brenda partisë në këtë shtet.