SHBA/ Protesta të dhunshme për vrasjen e Tire Nichols, turma godet policinë

28 Janar, 11:17

Protesta në Times Square ishte një nga disa protesta që shpërtheu në të tilla përmasa, pas protestave të tjera në Union Square dhe Grand Central Terminal. Hawk Newsome, bashkëthemeluesi i Black Lives Matter of Greater New York, paralajmëroi në Union Square se mund të ndodhnin skena dhune dhe madje i ka drejtuar policisë pyetje retorike, të përcjellë nga mediat vendase dhe jo vetëm.

 

Kategori të tjera