'Shënime video’, artistë shqiptarë e italian bashkë për aspekte të veçanta të realitetit! Kufijtë dhe individualiteti, 'Njerëzit e zakonshëm' të Filippo Berta-s

20 Shtator, 16:30

Në Qendrën e Artit “Agimi” mori jetë nisma e Institutit Italian “Shënime video”. Artisti Filippo Berta prezantoi projektin e tij me “Njerëz të zakonshëm”, që në kërkim të individualitetit numërojnë gjembat e telave në kufij të disa vendeve.