Shërbenin si 'sytë e krimit', grupet kriminale nisin ‘vetë çmontimin’! Deri tani 185 kamera të hequra në 11 qytete

29 Janar, 16:09

185 kamera sigurie të paligjshme janë hequr nga policia në 7 qarqe të ndryshme, aksioni akoma pa rezultate në Tiranë e Elbasan. Një pjesë e autorëve të kamerave po i çmontojnë vetë për të shmangur hetimin nga policia. Nga kontrollet e deritanishme surprizë Korça me 39 kamera dhe Vlora e Fieri me nga 16 dhe 5 kamera.

Kategori të tjera