Shkëlqejnë Rajka e Luiza Gega, mbahet Kupa e Republikës në atletikë! Presidenti Stërmasi: Fituesit shkojnë në Ballkaniadë

19 Maj, 16:15

Endri Rajka dhe Luiza Gega ishin dy sportistët që shkëlqen në Kupën e Republikës në Atletikë të mbajtur këtë fundjavë, ku morën pjesë 180 sportistë nga i gjithë vendi.