Shkodra i jep lamtumirën mjeshtrit të humorit Zef Deda! Duartrokitja e fundit dhe lot në Teatrin 'Migjeni'! Aktorët: U shua një yll! Juli: Na ndihmo nga lart!

25 Nëntor 2023, 16:45

Shkodra i jep sot lamtumirën Zef Dedës, njeriut që i fali aq shumë buzëqeshje në vitet e zymta të komunizmit. Qyteti u zgjua me shi dhe ftohtë.