‘Shkrirja’ e ASA-s antiligjore?! Rektori Përzhita për Report tv: S’na pyetën, rrezikohen punonjësit! Prodhimin tonë, Akademia e Shkencave e bën veç në ëndrra!

27 Maj, 18:38

Rektori i Akademisë së Studimeve Albanologjike tregon për Report tv se lidhur me projektvendimin për mbylljen e veprimtarisë nuk janë pyetur. Sipas tij dëmet e ‘shkrirjes’ se ASA-s dhe transferimit të ‘copëzave’ të saj në ASH do të kenë dëme në punonjës, prodhim shkencor dhe përgatitjen e albanologëve të rinj

Kategori të tjera

Shiko të gjitha