Shqipëria do prodhojë armë, inxhinieri në Report Tv: Duhen 14 kg çelik për prodhimin e 1 automatiku

14 Qershor, 19:00

Ministria e Mbrojtjes ka nxjerr për konsultim publik një projektligj që u hap rrugë prodhimit të armëve, një nismë që është përmendur që më parë dhe me sa duket tashmë po shihet seriozisht edhe në planin praktik. Memush Habilaj, inxhinier ushtarak i ftuar në emisionin ‘Studio Live’ në Report Tv foli në lidhje me kostot e larta të industrisë së prodhimit të armëve, ku theksois e vetëm për të prodhuar një automatik duhen 14 kg çelik