Shqipëria drejton KS në OKB, deputeti Deliu: Krenar, Rama tregoi kush është viktima dhe agresori! Krashi: Jemi kthyer kontributor të paqes

20 Shtator, 22:42

Deputeti i PS Denis Deliu tha se të gjithë duhet të jemi krenarë për drejtimin që Rama i bëri mbledhjes së Këshillit të Sigurimit në selinë e OKB-së. Sipas tij tregoi se kush është agresori e kush viktima. Për deputetin Lavdrim Krashi Shqipëria tregoi se është kthyer në kontributore të paqes