Shqipëria e para që strehoi afganët, javën e ardhshme mbërrin zyrtarja e SHBA! Takime me politikanët dhe vizitë në Shëngjin

5 Shkurt, 16:41

SHBA dërgon këtë javë në Shqipëri një zyrtare të lartë të Migracionit, e cila pas takimeve me zyrtarë e qeveritarë do të shkojë në Shëngjin, aty ku ndodhen të strehuar një pjesë e refugjatëve afganë.

Kategori të tjera