Shqipëria më pak e prekur nga rritja e çmimeve se Evropa! INSTAT: Ushqimet më të shtrenjta në Shqipëri, u rritën 13.7%! Qytetarët: Po kursejmë copën e bukës

22 Nëntor 2022, 21:30

Shqipëria rezulton ndër 6 vendet që kanë pasur rritjen më të ulët të çmimeve në Europë, por ushqimet janë produktet që janë shtrenjtuar më shumë. Për qytetarët kostot e produkteve më bazike sa vijnë dhe bëhen më të papërballueshme në përputhje me pagat e pensionet ndaj të shumtë janë ata të cilët kanë vendosur të ndjekin rrugët e emigrimit.

Kategori të tjera