‘Shqipëria shtet artificial, arkeologët e shkruanin historinë raki pas rakije’, Merxhani flet për deklaratat e ‘hidhura’ të Hodges: ‘Butrinti’ në gjykatë!

5 Gusht, 17:27

Specialisti i trashëgimisë kulturore Kreshnik Merxhani flet për “Report tv” lidhur me leksionet e hidhura të arkeologut britanik Hodges për Butrintin, Shqipërinë si shtet artificial e kolegët që pijnë alkol. Ai cek disa nga problematikat kryesore të Fondacionit të Menaxhimit të Butrintit, ku cedon sipas tij AADF dhe Ministria e Kulturës në premtimet e dhëna. Rasti, siç thekson,  duhet çuar në gjykatë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha