‘Shtëpiakë të dëshpëruar’, raporti në çift sipas tri burrave! Tan Imami, Gent Zenelaj e Indrit Çobani me stand-up komedi: Te pjesa gjejmë dhe veten!

7 Shkurt, 16:27

Komedia “Shtëpiakë të dëshpëruar” me regji të Artan Imamit çeli javën në Teatrin Kombëtar. Edhe si protagonistë në skenë, bashkë me Indrit Çobanin e Gentian Zenelajn, artistët rrëfejnë shfaqjen.

Kategori të tjera