'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 20 qershor 2024

20 Qershor, 08:37

 

Titujt e gazetave për sot, nga Gaz Bardhi përjashton Berishën si kandidat për Kryeministër te pagat dhe pensionet deri te Shqipëri merr pikën e parë në Europian ndaj Kroacisë.