'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 24 qershor 2024

24 Qershor, 08:48

 

Titujt e gazetave për sot, nga financimi i fushatës së Belind Këlliçit dhe tashgimtari i PD te njohja e pensioneve me Italinë e ndeshja e kombëtares me Spanjën në 'Euro 2024'