'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 27 shkurt 2023

27 Shkurt 2023, 08:05 | Përditesimi i fundit: 2023-02-27 08:05:46

Titujt e gazetave për sot, nga pas SHBA edhe BE gati për Non Grata-n te kongresi gati hetimin për McGonigal e deri tek Superiorja luan blofin.