'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 12 shtator 2023

12 Shtator 2023, 08:53

Titujt e gazetave për sot, nga Parlamenti miraton ndryshimet në qeveri te kapitullimi i arsimit e deri tek llogaritë për Europianin ja si kualifikohet Shqipëria.