'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 18 qershor 2024

18 Qershor, 08:02 | Përditesimi i fundit: 2024-06-18 08:56:51

 

Titujt e gazetave për sot, nga Sali Berisha mbetet 'non grata' në Britani te çfarë tregon vendimi i Londrës deri te si po pastrohen miliardat e drogës në Shqipëri.