'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 25 qershor 2024

25 Qershor, 08:16

 

Shtypi i ditës për sot, nga raporti i DASH, beteja e Berishës për t'ja lënë partinë vajzës së tij dhe protesta kombëtare e thirrur në 12 korrik e deri tek eleminimi i Shqipërisë nga 'Euro 2024'