'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 12 maj 2023

12 Maj 2023, 08:43

Titujt e gazetave për sot, nga nuk do të ketë rritje pensionesh dhe pagash deri në prill 2025 te degradimi arrin kulmin e deri tek ja pasuria marramendëse e Arben Ahmetajt.