'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 15 shtator 2023

15 Shtator 2023, 08:48

Titujt e gazetave për sot, nga 1 tetori pensionet do rriten me 8.6 për qind te megaoperacion anti-drogë nga Jugu në Veri me mbi 200 të arrestuar e deri tek ja çfarë fshehin telefonat e Fredi Belerit.