'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 15 qershor 2024

15 Qershor, 08:38

Titujt kryesorë të gazetave, analizat dhe komentet më interesante. Opinioni juaj në ekranin tonë. Telefonatat në studio për temën e ditës, problemet dhe shqetësimet tuaja. Qarkullimi i automjeteve me pamje të drejtëpërdrejta nga rrugët e kryeqytetit. Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota. Për më shumë vizitoni: http://shqiptarja.com/ dhe https://www.report-tv.al/ Subscribe to "Report TV" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: https://www.youtube.com/@ReportTVAlbania Follow Report Tv on Facebook: facebook.com/reporttval/ Follow Shqiptarja.com on Facebook: facebook.com/ShqiptarjaCom/ Follow Report Tv on Instagram: instagram.com/reporttv.al Follow Shqiptarja.com on Instagram: instagram.com/shqiptarjacom/ Follow Report Tv on Twitter: twitter.com/shqiptarjacom/ Follow Shqiptarja.com on TikTok: https://www.tiktok.com/@shqiptarjacom #ReportTv #ReportTvLajme #ShtypiiDitesDheJu #Gazetat