'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 20 maj 2023

20 Maj 2023, 09:18

Titujt e gazetave për sot, nga Saliu dhe Kanalistët te KESH "avullon" në një ditë 1.3 milionë Euro e deri tek si quhet ai që mund ta mundë Ramën?