'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 22 qershor 2024

22 Qershor, 09:14

Titujt kryesor te gazetave per sot, nga divorci i çiftit Meta-Kryemadhi, rritja e pagave dhe pesioneve e deri te Euro2024