Si më bënë agjent të CIA-s dhe UDB-s 14 vjeç , Historia sonte në 'Esencë' ora 21:00 në Report Tv

31 Maj, 15:37

'Esencë", sonte ora 21:00 në Report Tv, i ftuar ish mësuesi i sakrificave dhe etjes për arsim, Sadik Prethi.