S’ka fitues në Gjermani, Tottenham-i i Conte-s mjaftohet me një pikë

5 Tetor 2022, 12:22

Me rrjeta të paprekura u mbyll sfida tjetër e luajtur në Gjermani mes Frankfurt e Tottenham. Grupin D të Champions e kryeson Sportingu me 6 pikë dhe ndjekin Frankfurt e Tottenham me nga 4.

  •