SKANDAL/ I përjashtuar nga seanca, Noka i hedh miell sekretarit të Përgjithshëm të Kuvendit dhe punonjësve të Gardës

8 Shkurt, 09:56

Deputeti Flamur Noka i cili është i përjashtuar nga seancat plenare për 20 ditë për shkak të kaosit të krijuar, u ka hedhur miell sekretarit të Përgjithshëm të Kuvendit, Genc Gjoncajt  dhe garditësve të cilët nuk e kanë lejuar të hyjë në Kuvend.