Skandali, FSHF licencon klubet me mjekë sportivë fiktivë! Jeta e futbollistëve në rrezik, i ‘kuron’ fizioterapisti! Mjeku për Report Tv: Federata e di

2 Dhjetor 2021, 14:59

Federata Shqiptare e Futbollit i shkel me të dyja këmbët rregullat e funksionit të skuadrave. Një nga kriteret që një klub të marrë licencë nga FSHF, është të ketë mjek sportiv. Në Shqipëri vetëm Vllaznia dhe Partizani kanë mjekë, shumica kontraktojnë mjekë fiktivë për dokumenteve, dhe paguajnë vetëm fizioterapiste. 

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha