Skandali i dokumenteve sekretë të Biden dhe 10 të vrarë në Kaliforni, korrespondenti i Report Tv në SHBA: Ja cilat janë të rejat e fundit

22 Janar, 17:45

Presidenti i SHBA-ve Joe Biden ka qenë në kryefjalën e mediave të huaja për shkak të disa dokumenteve eve të paklasifikuara në rezidencë dhe në zyrën e tij, gjatë kohës që nuk ishte Presidenti i SHBA-ve, por nënpresident.

Kategori të tjera