‘Skënderbeu’ udhëheq në Paradën e Shqiptarëve në Bulevard: Është krenari për mua! Duhet ta kujtojmë gjithmonë Heroin tonë Kombëtar

28 Nëntor 2023, 12:24

Shkëlzen Brahaj, ishte veshur sot si ‘Skënderbeu’ dhe udhëhoqi Paradën e Shqiptarëve në Bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit’ në Tiranë në Ditën e Pavarësisë. Në një intervistë për Report Tv, Brahaj tha se është krenar që po performon me përkrenaren e ‘Skënderbeut’.