Sonte ndryshon ora, si ndikon te qytetarët! Psikologia: Fëmijët dhe adoleshentët preken më shumë, shqetësim gjumi! Ja disa këshilla

30 Mars, 14:46

Ora dimërore ndërrohet sonte pas mesnate, në orën dy të mëngjesit, kur akrepat e orës do të lëvizin përpara për një orë. Por si ndikon rikthimi i orës verore dhe zgjimi më herët tek qytetarët?