SPAK zbërthen 'SKY', arrestohet ish-drejtori i policisë Erzen Breçani, i biri dhe 7 efektivë! Në kërkim Ervin Mata! Akuzat, nga trafiku i drogës te sigurimi i kushteve për vrasje

20 Nëntor, 21:01

SPAK ka lëshuar 11 urdhër-arreste për goditjen e një grupi të strukturuar kriminal. Mes të arrestuarve është edhe ish-drejtori i Policisë së Tiranës, Erzen Breçani dhe djali i tij Eralbi Breçani, si dhe 7 efektivë policie. Në kërkim është edhe Ervin Mata një emër i njohur për drejtësinë