Stoltenberg: Nuk duhet të nënvlerësojmë Rusinë! Mbështetja e NATO-s për Ukrainën është thelbësore

30 Nëntor 2022, 21:29

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg teksa shprehet se ushtria e Kievit ka bërë përparim të rëndësishëm, mbështetja e Aleancës ndaj Ukrainës është thelbesore dhe se Rusia nuk duhet nënvlerësuar.

 

Kategori të tjera