‘Suid Game’ një fenomen! Veshin kostume të ngjashme dhe imitojnë protagonistët, një grup fëmijësh nga Nigeria rikrijojnë skena nga seriali

17 Tetor, 14:32

Drama koreane “Squid Game” është shndërruar në një fenomen global. Ndikimi i tij në diskutimet e përditshmërisë ka qenë i madh sidomos te fëmijët për shkak edhe të imazheve dhe mesazheve të forta që përcjell.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha