Sulejman Hysa, toka bazë e jetës

31 Maj, 19:16

Bujku Sulejman Hysa sjell kujtime nga e kaluara, kur punonte si manovrator në disa vepra industriale dhe rikthimi pranë tokës në vitet e demokracisë. Arat e mbjella me zarzavate, pemët në kopësht dhe vreshtat me ullinj dhe rrush, si ekonomi bazë për familjen. Një pyll i vogël buzë një lumi, si histori pune i dy vëllezërve në fshatin Gjorm.

Programe të tjera

Shiko të gjitha