Sulm në Paris me thikë e çekan: Një person i vdekur, dy të plagosur

3 Dhjetor 2023, 12:49

Një burrë ka vdekur dhe dy persona të tjerë janë plagosur, si pasojë e një sulmi me thikë dhe çekan, në një rrugë në qendër të Parisit.