Summer Wine - A jemi te lire? ( E ardhmja ime, e tashmja ime )

4 Shtator, 14:01

Summer Wine’ lajmeron afrimin e vjeshtes, me te cilen vijne edhe pergjegjesi e mundesi te reja! Per kete sot do te takojme disa ish nxenes apo studente te ardhshem te cilet jane ne mezi-pritje te sezonit te ri te jeteve te tyre. Ata do te ndajne me ne gjithe prapaskenat e te zgjedhurit per te ardhmen; cfare kalon neper mend kur merren vendime te tilla? Me pjesmarrjen e Oneda Cfurku, Ebien Andrea dhe Suada Abdurramani. Per pergjigjen e kesaj pyetjeje e shume me shume, si dhe pikepamjet e tyre unike te ketyre te rinjve, ju ftojme te ndiqni kete episod te ‘Summer Wine’! Me autoresi dhe moderim te Kastro Zizos,skenar te Vivian Mançellarit dhe imazhet e videografistit Dean Anadoll

Kategori të tjera