Tatimi për profesionet e lira/ Çoçoli në 'Studio Live': Duhet të ketë barazi! Zepishta: Profesionisti i lirë do 10 vite shkollim e trajnime, qeveria nuk e merr parasysh

19 Qershor, 18:08

Në 'Studio Live', ekspertët Fatos Çoçoli dhe Igli Zepishta debatuan lidhur me tatimin e profesioneve të lira.