Tejmbushet ‘Fan Zone’ në sheshin Skënderbej, qindra tifozë shqiptarë presin me padurimin fillim e ndeshjes

15 Qershor, 20:56

Qindra ndoshta dhe mijëra shqiptarë po presin fillimin e ndeshjes Itali-Shqipëri, në “Fan Zone” te sheshi Skënderbej.