Tensionet mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë/ Pas presidentes edhe kryeministri: Vendin tim e quaj si ta dua

16 Maj, 20:48

Një tjetër provokim e ka quajtur Greqia deklaratën e kryeministrit maqedonas Hristian Mickoski lidhje me çështjen e emrit. Ai thotë se është e drejtë kushtetuese e qeverisë ta quajë vendin si të dojë dhe nëse Greqia ka ndonjë ankesë le të shkojë në Hagë.