Tërmeti i fuqishëm në Turqi, pamjet nga kamerat e sigurisë gjatë lëkundjeve

6 Shkurt, 08:55

Këto janë pamjet që vijnë nga kamerat e sigurisë në një lokal gjatë tërmetit në Turqi, ku duket se si çdo gjë lëviz dhe thyhen sende nga lëkundjet e forta.

  •  

Kategori të tjera