Tërmeti në kufirin Turqi-Siri, shkon mbi 4800 numri i viktimave dhe mbi 23 mijë persona të plagosur

7 Shkurt, 08:48

Ka shkuar në mbi 4800 numri i viktimave nga tërmeti në mes kufirit të Turqisë dhe të Sirisë. Nga ana tjetër rreth 23 mijë persona kanë mbetur të plagosur.

Kategori të tjera