Thur veshje për njerëzit në nevojë, historia e vecantë e shkrimtares që zgjodhi të jetojë në fshat

23 Nëntor 2022, 15:15

Edi Gogu është shkrimtare për fëmijë si dhe drejtues e lëvizjes 'Pro familja'. Prej vitesh ajo ka zgjedhur të jetojë në fshat ndërsa ka ndërmar një nismë shumë humane, bashkë me gratë e fshatit ku jeton dhe vajzën e saj thurin veshje të ndryshme për personat në nevojë. 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha