Tifozi maroken tall kombëtaren e Spanjës pas eliminimit, 'i lavdëron' dhe më pas i tregon rrugën për të ikur nga Katari

7 Dhjetor 2022, 16:45

Si të mos mjaftonte eliminimi nga Botërori Spanja është vënë në lojë nga një tifoz maroken.

Kategori të tjera