‘Tingujt e kujtesës’, arti përballë diktaturës! Spaçi dhe historia e këngës ‘Në pijetore jam ulur’! Ish-i burgosuri: Donin të na vrisnin edhe ëndrrat

31 Maj, 21:02

Koncerti “Tingujt e Kujtesës”, solli në vëmendjen e publikut kryeqytetas, vuajtjet e burgut të Spaçit në 50-vjetorin e revoltës. Artistë, mes të cilëve këngëtari Tomi Kondakçi rrëfyen emocionet që ngjall arti kur vendoset përballë diktaturës.  Si kënga “Në pijetore jam ulur” që këndohej të dielave pas hekurave të qelive.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha