Tirana International Film Festival çel siparin, hapet me dokumentarin e regjisorit të njohur Giuseppe Tornatore

25 Shtator, 19:52

Tirana International Film Festival, çeli siparin e edicionit të tij të 20 në kinema Milenium në Tiranë. Nata e parë ju kushtua, dokumentarit të realizuar nga regjisori i njohur botërisht, Giuseppe Tornatore kushtuar kompozitorit, orkestruesit, dirigjentit dhe trumpetistit italian Ennio Morricone, që shkroi muzikë në një gamë të gjerë stilesh. Për producentin, Xhani Ruso, ky dokumentar nuk ka pasur impakt vetëm në publikun italian, por në mbarë botën.

Kategori të tjera