Tjetër skemë mashtrimi/ I riu u merrte të dhënat qytetarëve dhe merrte deri në 7 mln lekë të vjetra kredi nga ‘Fondi Besa’! Shpalllet në kërkim, arrest shtëpie për 4 punonjëset

3 Qershor, 15:42 | Përditesimi i fundit: 2024-06-03 18:03:42

Ndërkohë, është vendsour masa arrest në shtëpi për 4 persona Lindita Ndroqi, Eros Aliu, Lindita Peçi, nën hetim Majlinda Demollari.