Tragjedia e brigjeve ujore mes Francës dhe Britanisë së madhe, lidhja e sfondit politik me çështjen e emigrantëve

26 Nëntor 2021, 14:23

Në Francë, në Bruksel dhe në Mbretërinë e Bashkuar, ka pasur shprehje keqardhjeje dhe pikëllimi për humbjen e jetëve në kanalin britanik. Megjithatë, në të njëjtën kohë, politika është e ndërthurur në debatin e migracionit dhe azilit.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha