Tragjedia e Shkodrës, Report tv rindërton dinamikën e ngjarjes! Nëna me 3 fëmijët s’u hodh nga ura, u mbytën në breg të lumit Buna

10 Maj, 14:20

Alma Arrazi me tre fëmijët nuk është hedhur nga ura e Bunës, siç u dyshua fillimisht. Burime nga grupi hetimor konfirmojnë se nëna ka kryer veprimin ekstrem poshtë urës së re të Bunës, në anë të bregut. Bazuar pamjet e kamerave të sigurisë dhe hetimet e deritanishme, Report TV rindërton dinamikën e ngjarjes tragjik